Thursday, January 29, 2015

100plus Outrunner

Yeah, sabtu lepas, 18 Januari 2015 untuk kali ketiga aku masuk run. Ni upgrade sikit, 9km hahaha
Tak beragak-agak masa daftar, pastu nak kecut perut plak. Merengek-rengek cam budak kecik dengan coach. Eceh, coach sangat haha...jogging partner, cikpina la.

Walaupun cikpina takde..tapi, cik intan embun soksek joint..wootwoot..dari sabak bernam ku import. Tapi dia masuk Race Against the Machine 6km. Aku taknak masuk tu..sebab taknak stress
hahaha..mana nak lari lagi...mana nak nyorok dari drone lagi. Isk. Sebab cun kan...mestila drone nak tangkap gambo aku jek..ehh *juling*
Punya la semangat nak lari 9km..siap beli power bar bagai...last-last...tinggal dalam kereta. padiyappa! Kalut punya pasal sebab datang lambat hahahaha
Tapi takpela...nasib lari malam, takdela penat sangat *riak*..dan angkut ipod sekali.takdela boring hiiiii..

Official time, 1:27:12
Net time, 1:24:33

Kasi Lari

Yeayayayy...*goyang-goyang kaki*

Heksaited nak mengembara esok malam. Eceh. Mengembara la sangat. Haha.

Yang penting, memang berchenta nak dapatkan tiket keretapi ni. Haa..keretapi bagai kooo...ko hado? Sama-sama la kita nantikan apa hasil pengembaraan 2 budak ni.

2nd pengembaraan bersama cikpina, versi backpacker pulak.. haha *dia bukan CIK dalam arti kata sebenar..bahaha*

 Pengembaraan yang 1st pun tak story-mori lagi..hahaha :D

Nantilah aku kongsikan itinerary *tolong doa aku rajin* lol


Tuesday, January 20, 2015

Dendam

Kadang-kadang...
Kita memang sukar nak lupa
Sesuatu perkara.

Kesan dia amat dalam.
Yang bawak rajuk yang lama.

Entahlah. rajuk atau dendam atau benci.
Tak tahu nak tafsir.
Tapi cukup untuk kita menjauh dari mereka.
Tak endah akan mereka.

Maaf memang mudah orang kata.
Tapi jelik dulu masih berbekas.









Walaupun, darah mengalir itu dari asal yang sama.

Monday, January 19, 2015