Tuesday, May 14, 2013

Makan Dalam


PERINGATAN UNTUK DIRI SENDIRI JUA.

Berat Anda, Idealkah?

Sempena nak pergi DPA ni, maka, galak sangat la pergi jogging..hampir setiap hari..

Tapi, rasa macam tak turun pun?! hahaha..makan lagi banyak gamaknya. Minggu lepas, pergi medical check-up, lepas timbang berat dan ukur tinggi, nurse pun check la BMI. Amekawww...terlebih sudaa!

Pastu, sama-sama gelak dengan nurse tuh!

hadoi la kau ni Munirah! tak boleh blah betul! Tekanan perasaan dah aku neh...haha









Nota bawahan:
Aku dah serabut dah duduk kat pejabat ni. Ada orang dah wat kalut. Adoi! Adoi! Masalah BMI aku ni siapa nak selesaikan?! Grrrr.....

Persediaan DPA

26 Mei 2013 - Ahad

Tarikh untuk melapor diri di INTAN Wilayah Timur, Kemaman.

Sekarang, hampir 80% persiapan sudah selesai. Lagi 20% tu.......makanan! hahahah. Keji betul.

Dokumentasi semua dah siap, tunggu nak bagi Dato' sain je. Medical check-up, done.

Medical check-up for my purse jek yang tak done...huwaa!

Doctors, please help my purse? Pleaseeee...sobsobsobb