Saturday, September 4, 2010

Kad Touch & Go

Sempena kedatangan Aidilfitri ni, mesti dah plan kan nak jalan-jalan ke sana ke mari masa raya nanti. Belum campur dengan kenduri kahwin lagi. Kereta kat jalan pun mestilah banyak kan. Kalau yang akan menggunakan lebuhraya, huh..mesti dah terbayangkan kereta yang berderet-deret nak tunggu bayar tol.

Haa...oleh yang demikian (skematikus plak ;p),apa kata kita pi beli kad Touch & Go nak?

JOM!

RM10 je, pastu boleh reload min RM20 dan max RM500.

Tatau mana nak beli??

Senang je..kebanyakan stesen minyak ada jual..kalau rajin, boleh la melawat laman web Touch & Go kat sini.

Untuk check kat mana ada jual kad touch n go boleh klik kat bahagian 'Where to purchase/reload'

Pastu, kuarlah benda alah ni....

Pastu isi la kotak-kotak tu...pilih la mana tempat korang cari.

Haa...kan senang....;)

Boleh la balik kampung dengan tenang..hehe..meluncur laju (dan selamat) di lebuhraya! Yeehaaaa!! ;)

Balik kampungggg..oo..balik kampungggg....!

2 comments:

HoNey MieZaL said...

suda beli ka?

b u k a n s e s i a p a said...

belom..haha..td aim 1 petrol station tu..pastu die ckp xde plak..adoi trus cover bli bateri energizer hak3~